/-/S'pht-Translator-Active/-/


Random Sounds stutter - why?
Posted By: BlayneDate: 10/23/04 3:16 p.m.

While using the 'random sounds' in Forge on my Acme Station like level, I've run into a annoying problem:

Even while standing in-game on a single polygon - the sound will stop and restart, over... and over... and over...

It sounds like someones playing the "ship creaking" sounds in hyper-remix mode. It's horrible, and needs to stop. Anyone have a solution, given my current values? Check them out:

Type: Chip Creak
NOT checked off as 'non-directional'

Volume: 100
Delta Volum: 0

Period: 60
Delta Period: 0

Pitch: 0.60
Delta Pitch: 0.60

I presume (from my highschool days) tha the triangle is the "delta" symbol.

Anyhow: It's likley something obvious that's causing the issue. Suggustions?

Thanks,
-Blayne

[ Post a Reply | Message Index | Read Prev Msg | Read Next Msg ]
Pre-2004 Posts


Replies:

Random Sounds stutter - why?Blayne 10/23/04 3:16 p.m.
     Re: Random Sounds stutter - why?Simon of team Sigma 10/23/04 4:14 p.m.
           Re: Random Sounds stutter - why?Blayne 10/23/04 6:39 p.m.

[ Post a Reply | Message Index | Read Prev Msg | Read Next Msg ]
Pre-2004 Posts


 

 

Your Name:
Your E-Mail Address:
Subject:
Message:

If you'd like to include a link to another page with your message,
please provide both the URL address and the title of the page:

Optional Link URL:
Optional Link Title:

If necessary, enter your password below:

Password:

 

 

Problems? Suggestions? Comments? Email maintainer@bungie.org

Marathon's Story Forum is maintained with WebBBS 5.12.